Üdv, Vendég | RSS | Facebook


Főoldal
» Cikkek » Játékbeállítások


rFactor ini file tuning

Értelemszerűen az 1-et 0-ra kell átállítani a funkciók kikapcsolásához, vagy fordítva, ha bekapcsolni akarjuk. Több lehetőség esetén magyarázat a leírásban.multiplayer.ini (helye: rFactor\UserData\Profilnév)Allow Chat In Car="1"

Vezetés közben látszanak a chat üzenetek.


Colorcode Chat="1"

Beszínezi a chat tartalmát nevek szerint különböző színnel.


Display Laggy Labels="1"

Kiírja a lagos játékosokat.


Delay Vehicle Graphics="1"

A belépő játékosok kocsiját nem tölti be, csak a garázsba kilépéskor. Ezzel megakadályozható a menet közbeni megakadása a játéknak.


Concurrent Server Updates="400"

Ez a szám adja meg, hogy a netes listában egyszerre hány szervert jelenítsen meg (ez a válasz arra, hogy miért látszik bizonyos szerver néha, és miért nem).


Request Autodownloads="0"

Itt lehet beállítani, hogy automatikusan letöltődjenek a szerveren meglévő, de a kliensnél hiányzó fájlok.


Leave/Join Messages="0"

Játékosok ki-/belépését mutatja meg a chatablakan és/vagy a pályán. 0 = nincs kiírás, 1 = csak a pályán, 2 = csak a garázsban, 3 = mindkét esetben van jelzés.játékosneve.plr (helye: rFactor\UserData\Profilnév)Allow Rearview In Swingman="1"

Hátsó nézetben is elérhetőek a tükrök.


Virtual Rearview In Cockpit="1"

Belső nézetben is kiegészíti a motorháztető tükreivel a nézetet. Hasznos lehet, ha valaki belső nézetet használ, de nem tudja jól beállítani hozzá vagy egyáltalán nem látja a kameraállásból a belső tükröket.


Keep Received Setups="3"

Kézzel való törlésig megtartja a fogadott setupok mappáját, és tartalmát (itt a megoldás az idővel eltűnő setupokra).


Auto Lift="0"

Automatikus gázelvétel felváltáskor kikapcsolása.


Auto Blip="0"

Automatikus gázfröccs leváltáskor kikapcsolása.


Repeat Shifts="0"

Véletlen dupla váltások kiszűrése. 0 = nem detektál dupla váltást, 1 = 100ms -en belüli dupla váltások kiszűrése, 2 = 150ms, 3 = 200ms, 4 = 250ms, 5 = nem enged váltani az előző váltás befejeztéig.


Manual Shift Override Time="0.60000"

Automata váltó esetén megadja, hogy mennyi idő múlva (másodperc) váltson vissza automata módra, ha a játékos menet közben "beleszólt" a váltásba.


Auto Shift Override Time="0.55000"

Automata váltó esetén megadja, hogy mennyi időnek kell eltelnie (másodperc) a legutolsó automatikus váltástól, hogy a játékos kézzel "beleszólhasson".


Hold Clutch On Start="1"

Automata váltó esetén rajtnál (onnantól, hogy felvillan az első piros lámpa) kinyomja a kuplungot, lehet túráztatni zöld lámpáig, mert addig nem indul el a kocsi (legalábbis automatikusan).


Cockpit Vibration Mult1/2 és Cockpit Vibration Freq1/2

Ezek határozzák meg belső nézetben, hogy mennyire rázkódjon a kép. 0-ra állítva a motorháztetős nézet eredményét kapjuk meg.


Save All Replay Sessions="1"

Bekapcsolva az összes replay-t megtartja a játék, nem csak a legutóbbi 5-öt.


Relative Fuel Strategy="0"

Bekapcsolva - tankolással egybekötött - boxkiállás esetén a beállított mennyiséget adja hozzá az aktuális benzinszinthez (azaz ha 15-öt állítottam be és van 6l-em, akkor 21l-ig tölti a tankot). Kikapcsolt állapotban a maximum beállított mennyiségig tölti a tankot (azaz, ha 15-öt állítottam be és van 6l-em, akkor 15-ig tölti a tankot).


Smart Pitcrew="1"

Bekapcsolva a szerelők "okosan" lecserélnek mindent a kocsin, ami megsérült vagy elhasználódott, külön kérés nélkül.


Exit Confirmation="1"

Kilépéskori visszakérdezés megléte. 0 = nem kérdez vissza, 1 = csak verseny esetén, 2 = minden esetben.controller.ini (helye: rFactor\UserData\Profilnév)Steer Ratio Speed="0.0"

Ez a beállítás adja meg, hogy mekkora sebesség alatt segítsen rá a játék a kormányzásra, ha fizikailag túl keveset fordul a kormányunk. Mértékegység: m/sec. 270 foknál többet forduló kormány esetén célszerű kikapcsolni. A játék menüjében nem lehet kikapcsolni!


Speed Sensitive Steering="0.0"

Sebességérzékeny kormányzás kikapcsolása.
Kategória: Játékbeállítások | Hozzáadta: Neuro (2011.06.12)
Megtekintve: 1465 | Helyezés: 0.0/0


Összes hozzászólás: 0
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]
Copyright MyCorp © 2018 | Honlapszerkesztő - uCoz