Üdv, Vendég | RSS | Facebook


Főoldal
» Cikkek » Játékbeállítások


rFactor ingame chat parancsok

A parancsokat a chat ablakba kell írni ugyanúgy, mintha szöveget akarnánk írni a többieknek.


/w playername text

Ezzel a paranccsal lehet valakinek úgy írni, hogy a többiek azt ne lássák. A "playername" helyére az illető játékban megjelenő nevét kell írni, a "text" pedig maga a szöveg. A játékosnevet nem kötelező végigírni, elég az első pár karakter, attól függően, hogy vannak-e hasonló nevű játékosok. Kis és nagy betű nem számít. Pl. NeuroT0X1N játékosnak elég beírni, hogy "/w neuro szia" - így ő annyit fog látni, hogy "XY: /w szia", ahol XY a privátot író játékos neve, a /w pedig tájékoztatja arról, hogy az üzenet csak neki szól, a többiek nem látják. Sajnos azt mi nem látjuk, ha küldünk valakinek és arról sem jelez a játék, ha nem kapja meg az illető (pl. rosszul írtuk a nevét).


/ping

Ezzel a paranccsal lehet kiíratni az aktuális pingünket a szerver - nem a többi játékos! - felé.


/setmass x playername (csak admin)

Ezzel a paranccsal lehet egy versenyzőnek ballasztot beállítani 0 és 255(kg) között, amit az X helyére kell írni. Az egész versenyhétvégére (practice-qualify-warmup-race) kihatása van. A játékosnevet teljesen ki kell írni a parancs használatához!


/editgrid x playername (csak admin)

Ezzel a paranccsal lehet a versenyzőket sorbaállítani tetszés szerint. A parancs kizárólag warmup menetben használható! Figyelni kell arra, hogy az elsőtől sorrendben az utolsóig állítsuk a játékosokat, mert egyéb esetben nem várt sorrend alakulhat ki. A versenyzők létszámánál nagyobb rajthelyezést (ami az X jelen esetben) nem lehet kiosztani. A játékosnevet teljesen ki kell írni a parancs használatához!


/admin password

Ezzel a paranccsal lehet adminná előlépni - a jelszó ismeretében. A "/admin" parancs önmagában kikapcsolja az admin jogokat, ha már admin az illető.


/apwd password (csak super admin)


Ezzel a paranccsal lehet a "sima" admin jelszót megváltoztatni. Az aktuális admin jogosultságú játékosok elvesztik jogaikat.
Kategória: Játékbeállítások | Hozzáadta: Neuro (2011.06.12)
Megtekintve: 1131 | Helyezés: 0.0/0


Összes hozzászólás: 0
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]
Copyright MyCorp © 2018 | Honlapszerkesztő - uCoz