Üdv, Vendég | RSS | Facebook


Nyitólap
» 2012 » Október » 2


21:56
TFTC S1: SlovakiaringA VB az időmérő köröket mindenkinél szabályosnak találta.
B. Dávid óvását a VB elfogadta, mert ő valóban nem hibázott. A játék nem számolta az egyik időmérő pontját, ezért visszasorolta, de ő a versenyt szabályosan folytatva fejezte be. Így a megérdemelt 5. helyen végzett, aminek megfelelően megkapja a pontjait is.

A bíróság bejelenti, hogy az elkövetkező versenyekre érvénybe kerül a 107%-os szabály, hogy egyértelmű legyen mindenki számára, hogy mikortól lehet futamon indulni. A 107%-ot eddig gyakorlatilag mindenki megfutotta, így nem kell ettől tartani. Egy kerek 1 perces pályán több mint 4mp-et jelenthet lemaradásban. Összehasonlításul: Slovakiaringen a legjobbhoz képest a legrosszabb idő is 104.5%-os volt (nem véve figyelembe SancioOID idejét).
Aki pedig éppen a 107 határán fog autózni, annak sem kell attól tartania, hogy kizárjuk. Viszont a jövőben nem (sem) lehet indulni 115%-os idővel, mert aki csak erre képes az önakaratán kívül is veszélyes másokra és kiszámíthatatlan a többiek számára.
Továbbá, aki eléri a 107%-ot, az kvalira már indulhat, az se baj, ha akkor valaki még jobbat fut és netán ezzel kiesne a követelmény időből, ott már nem ez fog számítani. Tehát ezt a szabályt nem fogjuk atom szigorúan nézni, de aki 110 felett tud csak teljesíteni, az biztosan számíthat rá, hogy nem indulhat versenyen.
Hangsúlyozom: ez a szabály alapvetően semmilyen változást nem jelent a már résztvevők számára, illetve az ő védelmükben hoztuk létre!
A szabály a 30/60 körös kötelező körszámmal együtt érvényes, tehát az nem változik és csak TFTC-re érvényes, Procar és DRM szériákra nem.

A versenyek eredményei megtekinthetőek: 01, 02.
Gratulálunk mindenkinek! A bajnokság állásához klikk a felső táblázatra!
Kategória: Bajnokság | Megtekintve: 422 | Hozzáadta: Neuro | Helyezés: 0.0/0


Hozzászólások: 0
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]
Copyright MyCorp © 2018 | Honlapszerkesztő - uCoz