Üdv, Vendég | RSS | Facebook


Nyitólap
» 2012 » Szeptember » 6


14:51
Festések leadási határideje és módja

Mivel már megkezdődtek a nevezések az egyedi festéseket használó TFTC S1 bajnokságra, ezért ideje tisztázni, hogy miképpen lehet leadni a saját autófestéseket. Fontos, hogy a pingálmányokat kizárólag nevezés leadása után lehet a liga számára elküldeni! A szabályzat tartalmazza azt, hogy mi szerepelhet egy festésen és mi nem, idézem:

- rajtszám, mely gyári festésnél adott, saját festés esetén mással nem ütközhet (egyik gyári festéssel sem)
- a saját festés csak olyan elemeket tartalmazhat, amelyek nyilvános megjelenítési jogával a játékos rendelkezik ÉS nem tartozik 18+ kategóriába*

* nem lehet tehát pl. márkalogo (kivéve a használt autótípust) vagy alkoholos/dohány termék neve, szexuális és erőszakos tartalom stb.


Az autóinkhoz csak body template sablonok tartalmaznak, szélvédő sajnos nem (ez a modellek eredeti származása miatt van így), így mindenkinek egyetlen fájlt kell megfestenie. Az autók template-jei a letöltések között elérhetőek.
A küldés során a festésekhez tartozó .veh fájlra nincsen szükség, azokat nem kell elküldeni.
A festések leadási határideje: 2012. szeptember 22. 23:59. Bármi, ami ezután érkezik, csak az első versenynap után kerülhet a modba. A festéseken változtatni a modba kerülés után nem lehet, így mindenki figyeljen oda arra, hogy a jó és hibátlan verziót küldje el!
A cím, ahová a festést küldeni kell e-mailben (más helyre küldött, fórumba linkelt festések nem kerülnek a modba), a liga hivatalos e-mail címe: tfrcliga@gmail.com

Várjuk a festőműhelyek/-művészek alkotásait!
Kategória: Általános | Megtekintve: 429 | Hozzáadta: Neuro | Helyezés: 0.0/0


Hozzászólások: 0
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]
Copyright MyCorp © 2018 | Honlapszerkesztő - uCoz