Üdv, Vendég | RSS | Facebook

Total Fun Racing Club Bajnokságok
2013.
Historic Winter Cup - INFORMÁCIÓK / EREDMÉNYEK

A Historic GT and Touring Cars mod nem csak egy konverzió rFactor alá. A HistoryX Team a modellek java részét a GT Legends játékból konvertálta át, de a fizikát teljesen újraírták. Egyedi skineket és hangokat készítettek, ezzel minden eddiginél komolyabb - legalábbis méreteiben mindenképpen - modifikációt az asztalra téve. A kupa során a B1-es kategóriájú gépeket használjuk, melyek 200-250 lóerő körüliteljesítményt és még viszonylag könnyű kezelhetőséget biztosítanak a pilóták számára. Az öt állomás során a régi idők szerelmesei meglátogathatnak néhány ismert és néhány kevésbé neves helyszínt, ahol összemérhetik a különböző gépek tudását. Ha érdekel milyen az, amikor minimális tapadással kell bizonyítani, klikkelj az információkra!

Mod: Historic GT & Touring Cars 1.95 + hotlaps patch
Kezdés: 2013.02.10
Versenynapok: vasárnap, 17:00-tól
Váltás: 1 hét
Állomások: 5
Résztvevők: maximum 24
Állapot: véget ért
Szabad helyek: 9
BMW M1 Procar S1 - INFORMÁCIÓK / EREDMÉNYEK

A BMW M1 Procar egy hátsó kerékhajtású, egytonnás, 470 lóerős vérbeli versenygép. Az autót a '70-es évek végén a BMW és a Lamborghini közös tervezése alapján készítették el. Sajnos az eredetileg tervezett versenyszériákba végül a szabályok változása miatt nem tudott indulni, de így a BMW saját márkakupát indított, az F1-es versenyek betétfutamaiként népszerűsítve a sorozatot. Ennek megfelelően mi is azokon a pályákon indulunk, ahol az 1979-es szezonban versenyeztek velük. Ha érdekel a BMW történelme során készített egyetlen középmotoros sportautóval való verseny, klikkelj az információkra!

Mod: BMW M1 Procar Series by Neuro
Kezdés: 2013.03.24
Versenynapok: vasárnap, 17:00-tól
Váltás: 2 hét
Állomások: 8+1
Résztvevők: maximum 24
Állapot: véget ért
Szabad helyek: 10
TFTC S2 - INFORMÁCIÓK / EREDMÉNYEK

A TFTC 2.0 a liga saját túraautó modifikációja, melyben első vagy hátsó kerékhajtású autókkal mérhetik össze a versenyzők erőiket. A modban 10 autó közül választhatja ki mindenki a szívéhez legközelebb állót. A mod nehézségi szintje úgy van belőve, hogy segítségek nélkül jól használható legyen, de akinek ez mégis kevés, az kipörgés- és/vagy blokkolásgátlót tehet az autójába a fejlesztések között. A bajnokság során ezek használata engedélyezett. A bajnokság során sprint futamokat futunk, a második versenyen sorsolásszerű rajtrács fordítással. A változatosság így garantált. Ha több információra vágysz, klikkelj az információkra!

Mod: TFTC aktuális verziója
Kezdés: 2013.03.17
Versenynapok: vasárnap, 17:00-tól
Váltás: 2 hét
Állomások: 9+1
Résztvevők: maximum 24
Állapot: fut, nevezés nyitva
Szabad helyek: 0
Copyright MyCorp © 2018 | Honlapszerkesztő - uCoz