Üdv, Vendég | RSS | Facebook

Total Fun Racing Club Bajnokságok
2012.
TFTC S1 - INFORMÁCIÓK / EREDMÉNYEK

A TFTC a liga saját túraautó modifikációja. 250-300-350 lóerős teljesítménycsomagokkal, hátsókerék hajtással, azonos fizikával. A modban 8 autó közül választhatja ki mindenki a szívéhez legközelebb állót, s közben nem kell attól tartania, hogy hátrányt szenved a többiekhez képest. A mod nehézségi szintje úgy van belőve, hogy segítségek nélkül jól használható legyen, de akinek ez mégis kevés, az kipörgés- és/vagy blokkolásgátlót tehet az autójába a fejlesztések között. A bajnokság során ezek használata engedélyezett. A csomagok közül a 300 és 350 lóerőseket használjuk, váltásban egymással. A kisebbikhez dupla sprint futamok tartoznak, a nagyobbhoz egyszeri hosszabb etapok, parc fermével. A változatosság így garantált!

Mod: TFTC aktuális verziója
Kezdés: 2012.09.30.
Versenynapok: vasárnap, 17:00-tól
Váltás: 2 hét
Állomások: 8+2
Résztvevők: maximum 24
Állapot: befejezett
Szabad helyek: 7
DRM S1 - INFORMÁCIÓK / EREDMÉNYEK

A DRM - a mai DTM elődje - két divízióból állt: az egyes csoportban a 2l alatti, a kettes csoportban pedig az az alatti hengerűrtartalmú motorokkal szerelt autók indultak. Az autók építésénél alapvetően nem voltak szigurú szabályk, így kinézetre némelyik alig hasonlítható az utcai változatokhoz. A motorok egytől egyig turbóval feltöltött darabok, akár 700+ lóerővel. A mod az egyik legelismertebb mod rFactor alá. Az autók között egy körön elég nagy különbségek lehetnek még divízión belül is, de hosszú távon az esélyek kiegyenlítődnek, így nem kell lemondania senkinek a kedvencéről. Ez a bajnokság elsősorban fun jellegű, mert ettől függetlenül némelyik autó egyes pályákon előnyben lehet a többihez képest. Ha érdekel az őrült száguldás a korai pályákon ezekkel a vasakkal, klikkelj az információkra!

Mod: DRM Revival 2.0b
Kezdés: 2012.10.21.
Versenynapok: vasárnap, 17:00-tól
Váltás: 2 hét
Állomások: 6+1
Résztvevők: maximum 24
Állapot: befejezett
Szabad helyek: 9
TFTC Mini Kupa - INFORMÁCIÓK / EREDMÉNYEK

A TFTC a liga saját túraautó modifikációja. 250-300-350 lóerős teljesítménycsomagokkal, hátsókerék hajtással, azonos fizikával. A modban 8 autó közül választhatja ki mindenki a szívéhez legközelebb állót, s közben nem kell attól tartania, hogy hátrányt szenved a többiekhez képest. A mod nehézségi szintje úgy van belőve, hogy segítségek nélkül jól használható legyen, de akinek ez mégis kevés, az kipörgés- és/vagy blokkolásgátlót tehet az autójába a fejlesztések között. A bajnokság során ezek használata engedélyezett. A csomagok közül mind a hármat kipróbáljuk a bemutató során, kezdve a legkisebbel. A két kisebbikhez dupla sprint futamok tartoznak, a nagyobbhoz egyszeri hosszabb etapok, parc fermével. A változatosság így garantált. Ha érdekel a dolog, klikkelj az információkra!

Mod: TFTC aktuális verziója
Kezdés: 2012.09.02.
Versenynapok: vasárnap, 17:00-tól
Váltás: 1 hét
Állomások: 3
Résztvevők: maximum 24
Állapot: befejezett
Szabad helyek: 9
Summer Fest - INFORMÁCIÓK / EREDMÉNYEK

A TFRC Summer Fest egy multi-modos fun bajnokság, mely során jónéhány rFactor modot és pályát kipróbálunk, többféle versenytávval és formációval. A sorozat minden versenyén pontokat osztunk, így tehát lesz egy bajnokunk a végére, de a versenyek egymástól teljesen függetlenek, a fun jelleg miatt nem kell kötelező a megjelenés mindegyiken (lásd nevezés) és nem számít bele az összes verseny a végeredménybe (lásd pontozás). A sorozat végén fontos információkkal leszünk gazdagabbak, hogy esetleg melyik egyedi moddal lenne érdemes kisebb-nagyobb bajnokságot indítani az ősz folyamán.

Modok: E21, M1, Caterham, DRM, Truck, F1, HGT, Lotus, Mini, Mustang, 350Z, NAGT, NGTC
Kezdés: 2012.06.01.
Versenynapok: péntek, 19:30-tól
Váltás: 1 hét
Állomások: 10+3
Résztvevők: maximum 24
Állapot: befejezett
Szabad helyek: lásd a nevezéseknél
NGTC S1 - INFORMÁCIÓK / EREDMÉNYEK

Egy teljes NGTCC szezon, csapatokkal, egyedi festésekkel, versenybírósággal. További részletek az "információk" alatt, eredmények pedig... na vajon hol? :)

Mod: NGTC 2011 R3
Kezdés: 2012.02.17.
Versenynapok: Péntek, 19:30-tól
Váltás: 1 hét
Állomások: 10+1
Résztvevők: maximum 25
Állapot: befejezett
Szabad helyek: 8
NGTC bemutató mini kupa - INFORMÁCIÓK / EREDMÉNYEK

Az elkészült NGTC mod 4 állomásos bemutató kis kupája, mely során a nevezés nyitott bárki számára, aki érdeklődik egy új túraautós mod iránt. A mod első éles próbája, melyben az fwd és rwd autók összemérhetik erejüket versenykörülmények között is. További részleteket a fenti "információk"-ra kattintva találhatsz.

Mod: NGTC 2011 R3
Kezdés: 2012.01.12.
Versenynapok: csütörtök, 19:30-tól
Váltás: 1 hét
Állomások: 4
Résztvevők: maximum 25
Állapot: befejezett
Szabad helyek: 10Copyright MyCorp © 2018 | Honlapszerkesztő - uCoz