Üdv, Vendég |


Nyitólap
» GyIK » Szerver


Amíg nincsen folyamatban lévő bajnokság, bárki jogosult a szerver használatára, aki legalább pár sorban jelez, hogy szeretne jönni gyakorolni velünk. Az elérést a honlapon láthatod, amennyiben bejelentkezett, regisztrált tag vagy. Bajnokság esetén ez külön jogosultsághoz kötött, így csak a megfelelő személyek láthatják. Hozzáférést kérni Neurótól lehet, kizárólag ő adhat ki jelszót, másnak továbbadni tilos!


Mismatch hibát több dolog miatt is kaphatsz. Ismeretlen autó esetén eleve nem enged fellépni a szerver, ilyenkor ellenőrizd le, hogy nem tettél-e valami saját autót a használt modba és nem azzal próbálsz-e fellépni. Ha a pályával van probléma, ugyanez a helyzet, ellenőrizd, hogy nincs-e kétszer fent ugyanaz a pálya vagy megvan neked egyáltalán a megfelelő. Mismatch hiba akkor is előfordulhat, ha nálad látszólag minden rendben, de valaki fellépett és onnantól hibát ír. Ez akkor fordul elő, ha nálad mégis hiányzik valamelyik autó, ami a használt mod(ok)ban benne van, ilyenkor le kell töltened a hiányzókat, mert nem fogsz tudni versenyen indulni. Esetleg ellenőrzid le, hogy nem módosítottál-e valamit menet közben próbaképp a saját játékodban.


A hotlaps minden befejezett kört számol, ide értve a kivezető kört is. De a kivezető kört csak akkor számolja el, ha utána mész egy mért kört is (így kettőt ad a számlálóhoz, amint befejezted). Ha nincs mért kör a kivezető után, akkor viszont egyet se számol el, erre figyelni kell.

Copyright MyCorp © 2018 | Honlapszerkesztő - uCoz