Üdv, Vendég |


Nyitólap
» GyIK » Honlap


Igen, a blognál az "Anyag hozzáadása" sorra kattintva bárkinek szabad bejegyzéseket írnia (pontosabban a "racer" és "friend" csoport tagjainak, az alapértelmezett admin és mod-on kívül). A felhasználók közötti szűrés mondjuk kicsit macerás, de megoldható: a felhasználó profilját megnézve, az alsó részen a "blog" feliratra kattintva megjelennek csak az ő bejegyzései.


Igen, a fényképalbumba tölthetsz fel saját képeket (maximális felbontás: 2048x1536, 1000KB méret). Külön kérésre saját kategóriát is kaphatsz, így elválasztva képeidet a többitől.


Használd a főmenü "Keresés" menüpontját! Az egész oldalon lehet keresni vele, cikkekben, hírekben, blogban, fórum hsz-ekben, egyszóval mindenben. Szóösszetételeket is tud keresni, ilyenkor idézőjelbe kell tenni a szavakat, pl. "Nem találok valamit". A részletes keresésre kattintva meg lehet adni, hogy milyen típusú anyagokban történjen a keresés.


Igen, van! Mobil eszközöket, illetve böngészőket automatikusan felismeri. Ha valamiért mégsem menne, a következő linken érheted el: http://www.tfrc.hu/pda - ezt ki tudod próbálni desktop böngészőben is (visszaállni a http://www.tfrc.hu/index/53 címre kattintva tudsz).

Copyright MyCorp © 2018 | Honlapszerkesztő - uCoz