Üdv, Vendég | RSS | FacebookNyitólap
» 2013 » December » 28 » Ilyen volt 2013


18:22
Ilyen volt 2013

Hűha... megint elment egy év. Megint nem vertük agyon a népszerűségi listákat és megint punnyadás lett év végére. Szóval semmi új. De azért nem volt ez rosszabb év, mint az eddigiek, sőt. Év elején a HWC alapozásnak szerintem teljesen jól sikerült. Kis létszámmal, de sokféle autóval nagyon élvezetes versenyeket sikerült a fun feliratú zsákba eltenni. Igaz, volt egy kis morgolódás az autók vélt különbözősége miatt, de ez ilyen helyzeteknek mindig velejárója volt és lesz a jövőben is, így van jól.
Majd a téli funolás után megkezdtük a TFRC elsődleges sorozatának a TFTC-nek második bajnokságát, amire végül rekord létszámú nevezés (32!) érkezett, ezzel megalapozva azt, hogy a közönség jó eséllyel ne fogyjon el a széria végére sem. Visszatekintve, erre szükség is volt, hiszen ahogy lenni szokott, azért az utolsó versenyeken már a 10 fő sem volt meg mindig. És persze az elsőre is csak nagyjából 20 fő jelent meg, de ez normálisnak mondható. A bajnokság végül jól sikerült, bár a szezon első harmadában több esélyes nevező is visszavonta nevezését vagy több verseny alól is kivonta magát. Így a végjátékban inkább a dobogó második és harmadik fokára érők személye maradt kérdéses, hiszen Sándorunk magabiztosan nyerte a bajnokságot.
A Procar széria sajnos nem tudhat ekkora sikert magának. Ezt idő előtt kénytelenek voltunk befejezni, a létszám minimálisra csökkenése miatt. Ugyanígy járt ősszel a Green Hell Masters is, ami nehézségét tekintve az ultimate, amivel eddig a TFRC előhozakodott. Ennek ellenére azért többen is szépen teljesítettek rajta, nekik ezúttal még egyszer gratulálok!
Nyáron megtartottuk a szokásos fun sorozatunkat, mely minden kötöttségtől mentes volt idén is. Változatos autók és helyszínek kipróbálására nyílt így lehetőség a vállalkozó kedvűek és/vagy unatkozó pilóták számára. Az amerikai izomautóktól kezdve a klasszikus formula gépeken át a V8 supercars-ig bezárólag - de nem kizárólag - tehette próbára tudását mindenki. Némelyik versenyre ismét benéztek újonc látogatók is és szerencsére mindig sikerült fair és élvezetes futamokat produkálni a résztvevőknek. A létszám néha elég alacsonyra sikerült, de az élmény általában kárpótolta a többséget. Az őszi GHM után végül egyéb rendezést nem vállalt a liga, ez részben az AC early access megjelenésének is köszönhető. Az offline verseny a fórumban lassan ugyan, de néha frissül még ma is. Az online versenyek hiánya végül 2014-re talán hoz majd újdonságot, talán tudunk frissülni úgy, hogy a tagoknak megfeleljen és ismét jó versenyekre hívhassunk új embereket is. Mindez még a jövő zenéje, majd meglátjuk. Addig is kitartás mindenkinek és maradjon továbbra is elsődleges a fair play!

Megtekintve: 728 | Hozzáadta: Neuro | Helyezés: 0.0/0


Összes hozzászólás: 0
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]
Copyright MyCorp © 2018 | Honlapszerkesztő - uCoz