Üdv, Vendég | RSS | FacebookNyitólap
» 2013 » Január » 10 » Ilyen lesz 2013


14:07
Ilyen lesz 2013

Egy szóval: király! Két szóval: nagyon király! Hárommal meg... ne vigyük túlzásba, mert annak sosincs jó vége, ha túl nagyok az elvárások. :)

Lényeg a lényeg, a befejeződő TFTC és DRM sorozatokkal sem szűnik meg az élet. Még ha ez kicsit úgy is látszik, hiszen fogyunk futamonként, de ez valahol érthető. Erről is szólt a szezon eleji értekezlet: fogy a lelkesedés, kell valami, ami felpezsdíti az életet (na, meg a ponttáblázatot).

Mielőtt bármi nagyba belecsapnánk, jön a HWC, azaz a HGT, ami volt már, de nem kapott ekkora szerepet. Meglátjuk most mi sül ki belőle, de úgy látom a kezdeti lelkesedés a tagoktól nagy - reméljük így lesz ez akkor is, amikor kiplakátolom végre (nem volt célzás, Gyura... öö DE :D) és remélhetőleg tényleg meglesz a kellő balansz a gépek között, amit én prognosztizáltam nagy fejjel.
Reményeim szerint ugyanígy lesz a TFTC S2-vel, amiről, azaz a 2.0-s modról küldtem már körbe egy preview-t, de azt nagyjából el is lehet felejteni. Ha valaki nem nézett rá, az most már fejébe se vegye. Nem azt mondom, hogy nem lesz hozzá sok köze a dolognak, de azért más lesz. Nem kell katasztrofális dolgokra gondolni, az autók maradnak autók, az alapvető viselkedésük is marad nagyon hasonló. Csak nem lesznek annyira idegbetegek, se alapból, se egyáltalában. A 10 márkából mindenki válogathat kedvére, az FWD FWD lesz az RWD meg RWD - ezzel sejtelmesen elmondtam, amit el kellett. :D
De a ballaszt rendszer majd rendet tesz, ha ennyi nem volna elég. Megszavaztátok, tehát lesz (a különbözőségek miatt mindenképp jobb is, mintha nem lenne szvsz).

Aztán van itten egy Procarunk, ami bajnokság előtt majd szintén kap egy kis vérfrissítést. Funnak fun, de valami hiányzik belőle. Pontosabban igazából csak hiányzott, mert nagyjából már futószalagon van az 1.1 változat. Nem lesz nehezebb, csak kicsit más lesz.

És akkor ezzel még nem ér véget az év, de a továbbiakra egyelőre nincsenek konkrétumok. Bár a nyárral kapcsolatban vannak elképzeléseim, illetve az elég valószínű, hogy a TFTC-ből lesz majd S3 is még idén. Úgy gondolom, hogy a DRM-et sem kellene végleg elfelejteni, ha befejezzük a mostani bajnokságot (pl. érdemes volna megnézni a kisebb autókat is, egy Lancia vs. BMW jó harc volna), tehát az még nyugodtan visszatérhet, akár csak a HGT, ami már a HWC-vel is visszatérő modunk. Valamint, ha mini kupa, akkor én GP 1937-ben és valamilyen historic F1/F2-ben is gondolkodom ('67-'79). Igaz, előbbinél a nagyobb kategória se nem kiegyensúlyozott, se nem könnyű, de az ezerötös gépek nagyon kellemesek és közelebb is állnak egymáshoz.

Aztán kérdéses meddig tart ki az rFactor. Sajnos a héten történt furcsaságok alapján kezd rossz véleményem lenni az ISI hozzáállásáról, így kérdéses (még annál is jobban, mint eddig), hogy mikor lesz végre az rFactor 2 késznek ÉS jónak mondható állapotban ÉS mikor lesz érdemes megvenni bárki számára. Az szinte biztos tehát, hogy rF2 nem várható még idén a TFRC-ben, maximum 1-1 fun futam erejéig, ha lesz olyan. Meglátjuk...

Megtekintve: 548 | Hozzáadta: Neuro | Helyezés: 0.0/0


Összes hozzászólás: 2
0  
2 Máté Kiss / Neuro   (2013.01.29 11:04)
Nem értünk egyet. smile Aki próbálta már valamelyik igazán jó rF2 modot (Historic Formula, Lola - ami ráadásul még csak béta, Renault Clio), annak igazi kínszenvedés az rFactor 1-re visszatérni. Gyakorlatilag nem tudsz olyat mondani, amiben az rF1 jobb, természetesen az egyetlen kézenfekvő dolgot leszámítva, hogy több tartalom van hozzá.

0  
1 Szabó Zoltán / huntertaylor   (2013.01.27 21:26)
Még csak most olvasom ezt, és így most utólag annyit megjegyeznék, sztem az rf2-es váltás felesleges. Nézzük csak a GTR-Masters példáját, jött sok szép jó SimBin, de a GTR2 még mindig a legjobb GT autókkal való Endurance versenyzésre. Az rF1 pedig sokkal hozzáférhetőbb és még sokkal jobb modokkal rendelkezik mint az rF2. Arról ne is beszéljünk hogy az rF2-ben a 2 builddel ezelőttit volt szerencsém próbálni, és olyan a gumi fizika mint valami luftballon. Ragad de hullámzik és dülöngél tőle az autó.

Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]
Copyright MyCorp © 2018 | Honlapszerkesztő - uCoz