Üdv, Vendég | RSS | FacebookNyitólap
» 2011 » December » 14 » Igazán jó munkához még több idő kell


22:08
Igazán jó munkához még több idő kell

Nos, az NGTC mod most már sokadik változatát éli, s egyre jobban kezd olyanná válni, hogy... szóval nagyon jónak. Az elmúlt napokban mindjárt két változtatáson is átesett a gumi. Ezek egyike se jelent kirívó újdonságot. Az fwd autók számára tuningoltam rajta egy kicsit először, mert túl nagy kihatása volt a gumikra és ezzel a köridőkre már +10 fok is, az ideális felett, azt pedig könnyen el lehet érni. Eközben az rwd autók ugyan hűvösről indulnak, de felmelegednek és nagyjából tökéletes környékén is maradnak. Így előnybe kerültek 2-3 kör után, ami verseny végéig megmaradt volna. Másodszor pedig - elméletileg - azon változtattam, hogy a gumik határhelyzetben mennyire viselkednek idegesen. Mostantól nem lesz annyira éles a reakciójuk megcsúszáskor.
Korábban már változtattam magán a tapadás és megcsúszás közti határon, hogy ne legyen olyan gyors az átmenet, de ez nem ugyanarra van most kihatással. Elvileg azt kell érezni, hogy ha már csúszik a gumi, akkor maga a csúszás egy kontrollálhatóbb folyamat lesz. A különbség egyébként a korábbihoz képest nem túl nagy, nem az volt a cél, hogy innentől padlógáz elég legyen a körözéshez.
A legutóbbi közös teszt alkalmával úgy látszott, hogy a fagyogatós probléma is megoldódott. Ha ez tényleg sikerült, akkor jó eséllyel a BMW modellje miatt volt a probléma, amit lecseréltem. A régi nem olyan szép, de ez van. Legalább működik. Felmerült a kérdés, hogy az Audi miért fwd hajtással szerepel. Nos, azért, mert szerettem volna olyan autókat vagy olyan modelleket szerepeltetni a modban, amiket máshol még kevésbé lehetett látni. Így került be a Lexus (aminek vicces módon nincs pilótája, ezt utólag vettem észre), ami semmi esetre sem lehetett elsőkerekes. Audiból talán kevésbé eretnek dolog elsőkerekeset készíteni. A 3-3 db modellt pedig elégnek találom, de egyébként leginkább azért van csak ennyi, mert az rFactor motorja így is eléggé birkózik velük, ha sokan vannak egyszerre a pályán.
Most kezdem nagyjából úgy érezni, hogy az autók kiegyensúlyozottak, élvezetesek és nagyjából összeállt a dolog. Már csak az a kérdés, hogy mi lesz/legyen a moddal a jövőben...

Megtekintve: 332 | Hozzáadta: Neuro | Helyezés: 0.0/0


Összes hozzászólás: 0
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]
Copyright MyCorp © 2018 | Honlapszerkesztő - uCoz