Üdv, Vendég | RSS | FacebookNyitólap
» 2012 » Január » 20 » 2012.01.19. Essington


21:12
2012.01.19. Essington

Naggyon király volt! Röviden így jellemezném. Az időmérés megnyerése nem volt olyan egyszerű, mint a hotlaps alapján esetleg gondolni lehetett, de végül csak sikerült a papírformát nagyjából kiautózni. Persze, a parc fermé miatt nem pont ugyanolyan beállításokkal mentem, mint amivel a hotlaps időt sikerült összehozni.
Végül így a pole-ból indulva az első versenyen gyorsan leestem a 3. helyre, hiszen az fwd Volvóval rajtolni nem lehet annyira jól, akármit gépészkedik az ember. De azért jó volt, szorongattuk egymást rendesen vagy 2-3 körig, csak aztán az előttem autózó Irenicus lagolt egyet, minek következtében gyakorlatilag beleugrott az autóm orrába. Lett is csatt, én jobbra, ő balra, de azért túléltük tragédia nélkül. Ketten így ott is hagytak bennünket szépen. Így egymásra maradva kezdtem el támadni őt, de nem bírtam vele, s idővel beért Hun88, akinek nagy sajnálatomra elég simán adtam át a helyet. Vagy ha úgy tetszik, ő egy nagyon szép előzési manőverrel hagyott ott engem a gyors hátsó kanyarban.
Félelmetes egyébként, hogy 3x is sikerült ott valakivel együtt fordulnom anélkül, hogy akármelyikünk hibázott vagy koccolta volna a másikat. Na szóval Hun elment. Gyorsabb volt kicsit, mint később kiderült, de még a kör végén lekoccoltam, így össze kellett kaparnia magát, hogy bizonyítson. Így meg beért bennünket Alex, mert a tisztességtelen előnyt nem akartam felhasználni. Így Alex-szel kerültem nagy csatába, ami igencsak szoros volt, de nagy nehezen sikerült megelőznöm. A befutó pár század különbséggel is lehetett volna, ha szegény nem dobja el az utolsó, a célegyenesre ráfordító kanyarban.
Sok izgalomban lehetett tehát így részem, de a második versenyre maradt a java... itt ugyanis Irenicus-szal mind a 12 kört végigcsatáztuk, olyan szinten, hogy a legmagasabb 8 tizedes különbség a célvonalon csak egyszer fordult elő és az is már kiemelkedően nagynak számít a többi között! A harc fair volt és iszonyú izgalmas. Sikerült egyszer megelőznöm, de csak két körig tudtam tartani az első helyet, mert a hátsó nagy féktávon olyat sikerült fékeznie, amit nem gondoltam volna, hogy megkockáztat ilyen szoros helyzetben. Végül a befutó 3 tized alatti különbséggel sikerült.
Kalapot emelek Irennek, mert nagyon szép tisztán versenyzett, megküzdött az első helyért rendesen! Sajna én igazából olyan helyen voltam nála gyorsabb, ahol nem nagyon tudtam előzésre váltani az előnyt. Amikor mégis sikerült elmenni, az a célegyenesben történt, mert Iren megcsúszott a kigyorsításon. A visszavétel után pedig ügyelt arra, hogy ez ne történhessen meg még egyszer.
Sokat elmond a versenyzőkről még az is, hogy ezen a versenyen az első kör végén a célegyenesre 5-en, igen ÖTEN fordultunk egymástól centikre anélkül, hogy bármi unfair mozdulat, tolakodás történt volna. Na így kell versenyezni kérem! Várom a következőt!

Megtekintve: 436 | Hozzáadta: Neuro | Helyezés: 0.0/0


Összes hozzászólás: 0
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]
Copyright MyCorp © 2018 | Honlapszerkesztő - uCoz